Iedere woning is continu in beweging: de tv toch ergens anders, de werkplek op een andere plaats en ga zo maar door. In principe is dat natuurlijk geen probleem: wij leggen iedere installatie immers met de hoogste flexibiliteit aan. Maar helaas zorgt het ook wel eens voor problemen als bewoners zelf deze kleine aanpassingen proberen te maken.

Daarnaast gebeurt het ook wel eens dat je als bewoner een storing ervaart of dat je (eenvoudige) onderhoudswerkzaamheden moet uitvoeren. Omdat ons werk nooit stopt hebben we nu ook voor deze momenten een oplossing gevonden. In onze Know How instructiefilms leggen wij bewoners eenvoudig uit hoe zij zelf ervoor kunnen zorgen dat hun installatie aangepast kan worden, hoe ze de installatie het beste kunnen onderhouden en hoe ze met storingen om moeten gaan.

Dit alles onder begeleiding van een ervaren adviseur zodat bewoners veilig aan hun installatie werken. En dit geldt natuurlijk slecht voor een beperkt aantal gevallen. Voor uitbreidingen en upgrates zijn wij er natuurlijk gewoon zodat de vakmannen hun werk kunnen doen.

Bekijk onze instructiefilm hier.