Al weer bijna 1,5 jaar geleden introduceerden we www.beterkast.nl: Dé consumentensite voor alles rondom een nieuwe groepenkast. Al snel wist een groot aantal consumenten de site te vinden voor hun nieuwe groepenkast en mochten we veel meterkasten in het hele land plaatsen.

Beterkast.nl was zó ingericht dat consumenten door 4 eenvoudige stappen de beste groepenkast voor hun persoonlijke situatie konden samenstellen. Wel merkten we snel dat het samenstellen van een groepenkast voor mensen die niet uit de branche komen best wel eens lastig kan zijn. Dit betekende een steeds groter wordende adviesrol voor onze adviseurs. Dat is natuurlijk geen enkel probleem want daar zijn we voor. Dit extra advies bij het selectieproces werd erg positief ervaren door de consumenten en we zagen dat dit advies in combinatie met de levering en professionele plaatsing dé succesformule van Beterkast.nl was.

Hierop is de site inmiddels aangepast en Beterkast 2.0, hoe we het intern noemen, geeft gehoor aan deze adviesrol. Op deze manier kunnen we nog beter leveren wat de markt vraagt.

Neem eens een kijkje op www.beterkast.nl.

mertens weert