24 uurs servicedienst

Ongeacht of het om een woning gaat, om een kantoor, instelling of bedrijf, een elektrotechnische storing kan grote gevolgen hebben. In dat geval staan wij 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar. Een groot deel van de klanten die een beroep op onze storingsdienst doen, kennen we al. Vaak heeft een andere afdeling van Scheppers er al een project uitgevoerd. Om snel service te kunnen verlenen in geval van storing wordt de nazorg na oplevering overgedragen aan de Servicedienst. Hierbij vindt een overdracht plaats van alle informatie rondom klant en project, zodat de monteurs volledig op de hoogte zijn van de situatie ter plekke. In veel gevallen wordt er een onderhoudsovereenkomst afgesloten.

Inspectie en onderhoud

Goed onderhoud en regelmatige inspectie van uw installatie is belangrijk. Hiermee voorkomt u schade door het onverwachts wegvallen van de spanning op uw installatie. U creëert zo bovendien een veilige woon- en werkomgeving. Scheppers voert veiligheid inspecties uit en neemt de zorg voor onderhoud uit handen met onderhoudsovereenkomsten. Door middel van een thermo grafische inspectie zien wij of bepaalde groepen in uw meterkast overbelast zijn.

Neem contact op met Elektro Scheppers
Wilt u meer informatie over een van onze diensten of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Wij geven u dan snel een reactie.

Referentieprojecten