ELEKTRO SCHEPPERS,
EEN DUURZAAM FAMILIEBEDRIJF VOOR DE TOEKOMST

Binnen Elektro Scheppers speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Als familiebedrijf, waar inmiddels de derde generatie aan het roer staat, vinden wij het onze plicht om oog te hebben en te houden voor de toekomst. Zodat ook de nieuwe generaties de kansen en mogelijkheden krijgen die hun voorgangers ook hadden. Het is de plicht van ons allen om de wereld misschien zelfs wel een stukje mooier achter te laten.

Wij zijn dagelijks bezig met het verduurzamen van onze onderneming en de omgeving. We hebben iedere dag energie nodig en op de lange termijn is de verwachting dat de vraag naar energie alleen maar zal toenemen. Het is onze uitdaging om deze energie op een duurzame manier te leveren bij de klant. We willen zowel intern als bij projecten die we uitvoeren onze CO2-uitstoot verminderen.

Bij Elektro Scheppers zien we duurzaamheid op verschillende manieren. Duurzaamheid gaat over ondernemen, inspelen op veranderingen, verantwoordelijkheden nemen en continu blijven verbeteren.

Duurzaamheid gaat over onze producten en diensten, maar ook onze impact als organisatie op de maatschappij. We willen graag onze ecologische voetafdruk zo laag mogelijk houden. Onderzoek heeft uitgewezen dat onze huidige CO2-footprint zeer laag is. Maar hier stoppen wij bij Elektro Scheppers niet. Verduurzamen is een continu proces. We stellen intern doelen om als familie onze footprint te verminderen.

Alle neuzen de zelfde kant op. “Elektro Scheppers, een duurzaam familiebedrijf!”

Frank Scheppers
Directeur Elektro Scheppers