sf-scheppers-projectfotografie-6-sept-2021-_80_webuse-1600px

Oog voor de toekomst

Als familiebedrijf vinden wij het ontzettend belangrijk dat we aandacht hebben voor onze omgeving en hetgeen er in de wereld om ons heen speelt. We zien al jaren op rij dat de interesse voor (elektro)techniek afneemt bij de jeugd. Dat vinden wij niet alleen ontzettend jammer, we snappen er ook niks van. Want elektrotechniek is gewoon super belangrijk: er is geen computer die aangaat, iPhone die opgeladen wordt, elektrische auto die rijdt of operatie die uitgevoerd kan worden zodat dat er stroom is.

Om de jeugd én kinderen hiervan bewust te maken én om te laten zien hoe mooi ons werk is hebben wij diverse initiatieven ontplooit voor jongeren en kinderen.

Mika op ontdekking in de Elektrotechniek

Onze eigen vlogster Mika gaat met regelmaat met een Elektro Scheppers collega op pad en leert dan alles over de wereld van de elektrotechniek. Zo leert ze wat stroom precies is, hoe een elektrische auto opgeladen wordt, hoe zonnepanelen zorgen voor stroom, hoe het komt dat de PlayStation niet werkt zonder elektrotechniek en nog veel meer.

Bekijk alle vlogs van Mika op ons eigen YouTube-kanaal en abonneer je om geen enkele ontdekking van Mika te missen.

Al spelend leren

Speciaal voor kinderen hebben we een eigen kwartetspel en memoryspel ontwikkeld dat gratis aan te vragen is. Ook bieden wij gastlessen op scholen met onze specialisten.

Ideen om samen kinderen en jeugd te informeren? Neem contact met ons op!

Contactgegevens