Woningbouwmonteur die graag een eigen bedrijf wil.

Heb jij er als elektrotechnisch monteur altijd al van gedroomd om een eigen bedrijf te hebben maar vind je het spannend om de stoute schoenen aan te trekken omdat je tegen de onzekerheid op ziet? Misschien hebben wij dan de ideale oplossing voor jou: voor één van onze unieke woningbouwconcepten zijn wij op zoek naar een monteur die de kar binnen dit concept wil gaan trekken.

Je bent hiervoor binnen het concept verantwoordelijk voor de commerciële leads die wij jou aandragen, de planning, de plaatsing van de verdelers en het overdragen van de werkbonnen naar onze financiële afdeling.

Je kunt binnen dit unieke concept dus leunen op onze ondersteunende afdelingen zoals Marketing en Administratie. Daarnaast verzorgen wij alles wat jij nodig hebt: jouw outfit, jouw materieel, jouw bus en al het marketingmateriaal dat nodig is of jij zelf nodig denkt te hebben.

dw-hager-vv-campagne-21-aug-3

Daarbij kun je ook nog eens gebruik maken van onze systemen, onze inkoopvoordelen, onze magazijnen én de kennis van bijna 70 collega’s.

Los van al deze voordelen heb je met recht “jouw eigen winkel” binnen een succesvol Elektrotechnisch bedrijf. Zo ben jij dié ondernemer die je altijd al hebt willen zijn, zonder alle risico’s en zorgen.

Lijkt dit jou iets? Neem dan snel contact met ons op en wij vertellen je er graag alles over.