fbpx

Werken bij Elektro Scheppers betekent werken voor een modern en vooruitstrevend familiebedrijf. Met een geschiedenis van meer dan 70 jaar in de Elektrotechniek hebben wij geleerd van het verleden en staan we open voor alle innovaties van de toekomst. Het team van Elektro Scheppers is een trouw en loyaal team en samen leveren we de mooiste projecten op. Trots zijn we op ons werk, ons team en ons bedrijf.

Wil jij bij ons horen? Bekijk dan onze vacatures en lees wat onze Directeur / Eigenaar Frank Scheppers over de functies waar we momenteel vacatures voor hebben.

Onze openstaande vacatures:

Elektro Monteur

190611-dw-elektro-scheppers-content-ankie16-webuse

Frank: “Als monteur bij Elektro Scheppers kom je op de mooiste locaties in heel Limburg en Noord-Brabant. We werken nauw samen met de bekende aannemers en daarom worden wij altijd helemaal betrokken in ieder project. Erg mooi om er van het begin tot het einde bij te zijn en alle E-technieken toe te mogen passen.”

Service monteur

191203-dw-elektro-scheppers-weert-en-omgeving_16-webuse

Frank: “Onze servicemonteurs zijn altijd beschikbaar om ervoor te zorgen dat de elektro blijft werken. Of het nu gaat over het onderhoud voor VVE’s, coöperaties of bij particulieren; zij zijn de mannen en vrouwen die klaar staan wanneer dat het hardste nodig is. Je werkt hiernaast ook aan de kleinere verbouwklussen. Hierdoor is je werk ontzettend afwisselend.”

Werkvoorbereider

190617-dw-scheppers-electro_205-webuse

Frank: “Onze werkvoorbereiders zijn echt onze duizendpoten. Ze zorgen voor de Engineering, de tekeningen, meer / minder werk, de bestellingen en soms zelfs de kopersbegeleiding. Bij Elektro Scheppers is dit misschien wel één van de meest diverse functies en daarmee een super interessante en dynamische omgeving. ”

Calculator

190611-dw-elektro-scheppers-content-ankie06-webuse

Frank: “Het calculeren voor projecten van Elektro Scheppers is ontzettend mooi werk. Vaak zijn we al vroegtijdig betrokken in de bouwteam-overleggen om er samen met onze partners voor te zorgen dat we een optimale aanbieding kunnen maken. Het is erg gaaf om een aanbod zo breed als bij Scheppers aan te mogen bieden. Elektro, beveiliging, data: we hebben overal onze specialisten voor.” Meer info

Wil je meer weten over wat het werken bij ons inhoud en jou kan brengen? Kijk dan hier. Hebben we je al overtuigd? Solliciteer dan snel via onderstaande button! Hopelijk spreken we jou snel.

Scheppers collega's vertellen over het Werken bij Elektro Scheppers

Angelo vertelt over zijn werk als Tekenaar / Werkvoorbereider

Tim vertelt meer over de functie van Monteur bij Elektro Scheppers

Neem contact met ons op om te solliciteren
Wil jij graag bij ons werken? Neem dan contact met ons op.