Elektro Scheppers is als erkend leerbedrijf dé stageplaats voor iedere toekomstige Elektrospecialist die ervaring in het veld wil op doen. Binnen Elektro Scheppers wordt je begeleid en opgeleid tot volwaardig professional en ben je daadwerkelijk lid van ons team. Samen met jouw directe begeleider word je betrokken in het gehele proces zodat je ook daadwerkelijk alles heb gezien en geleerd voordat je met jouw diploma op zak volledig zelf aan de slag gaat.

Als toekomstig monteur kun je binnen onze muren jouw BBL of BOL stage vervullen maar ook andere stagiaires en afstudeerders ontmoeten we graag. Dus past een stage op de werkvoorbereiding, calculatie of projectleiding bij jouw opleiding of denk je ons op een ander gebied te kunnen ondersteunen? Dan gaan we graag het gesprek met jou aan! Tot snel?

BBL stage Elektromonteur

BBL elektro

Wil je niets liever dan de theorie in de praktijk leren? Dat kan binnen onze muren en al veel van onze collega’s gingen jou voor. Met de juiste begeleiding bij zowel de theorie als de praktijk zorgen wij er samen met jou voor dat je jouw toekomst in de Elektrotechniek kunt vormgeven.

BOL Stage Elektrotechniek

190625-dw-electro-scheppers-project-shoot-weert_19-highres

Ben jij toe aan een stageplaats? Voor scholieren mét en zonder VCA zijn er tal van mogelijkheden bij ons. Wij zijn een erkend leerbedrijf en dat betekent dat je bij ons op de goede plek bent voor jouw stage. Terug op school denk je vast vaak terug aan de mooie werken waar je aan hebt meegewerkt.

Overige Elektro stages

190611-dw-elektro-scheppers-content-ankie07-webuse

Als je hebt gekozen voor de Elektrotechniek hoef je er niet altijd voor gekozen te hebben om ook monteur te worden. Misschien word jij liever werkvoorbereider, projectleider of calculator. Ook hiervoor zijn er stagemogelijkheden bij ons. Deze bespreken we graag met je.

Overige stages / opdrachten

190625-dw-electro-scheppers-project-shoot-weert_11-webuse

Wij blijven onszelf continu ontwikkelen en hiervoor werken we ook graag samen met ambitieuze studenten met creatieve ideeën. Heb jij een stage/ onderzoeksidee dat bij ons bedrijf of ons vak zou kunnen passen? Dan komen we graag in contact met je om dit persoonlijk te bespreken.

Neem contact op voor jouw stage
Wil jij graag stage lopen bij ons? Neem dan contact met ons op.