sf-scheppers-projectfotografie-6-sept-2021-_32_webuse-1600px

Vacature Leerlingbegeleider

Heb jij je sporen binnen het elektrotechnische vakgebied inmiddels ruimschoot verdiend en lijkt het je leuk om met jouw kennis, ervaring en enthousiasme onze leerlingmonteur te begeleider zodat ze zich kunnen ontplooien tot volwaardig monteur? Dan is deze job uitermate geschikt voor jou. Omdat de functie zowel parttime als fulltime uitgevoerd kan worden is deze functie misschien ook wel leuk als je als van je pensioen geniet maar nog bezig wilt blijven…? Dit hoeft natuurlijk niet en kan ook een mooie vervolgstap zijn wanneer je het vak buiten (te) zwaar vindt worden.

Over Elektro Scheppers
Elektro Scheppers is al sinds 1949 een begrip in Zuid-Nederland als erkend installateur. Met name opdrachtgevers in de woning-en utiliteitsbouw en het midden- en kleinbedrijf kennen ons als een betrouwbare partner voor de aanleg en het onderhoud van elektrotechnische installaties. We werken hierbij vaak in opdracht van de grote bouw aannemers en hebben daarnaast goede contacten met de zakelijke eindopdrachtgevers. Met ons vakkundige, gedreven en bovenal gezellige team streven we altijd naar perfectie in alles dat we doen. Dit doen we echter wel altijd met een gezonde portie gezelligheid. We zijn immers ook een familiebedrijf en we vinden het prettig als onze collega’s zich echt onderdeel van onze familie voelen. De laatste jaren hebben we ons met succes ingezet om nieuwe en jonge monteurs aan te trekken en we hebben een prachtige groep jonge aanstormende vakmensen aan ons kunnen binden. Met een team van (oud) collega’s begeleiden we deze jonge talenten naast dat ze het reguliere schooltraject volgen. Wij zijn er immers van overtuigd dat je ons mooie vak het beste leert door de praktijk, de theorie en de ervaring samen te brengen.

Jouw werk
In jouw rol ben je samen met jouw collega’s begeleiders verantwoordelijk voor het begeleiden van ons jonge vakmensen. Jullie bezoeken de jongen en meiden op de bouw, jullie verzorgen terugkomdagen, jullie bedenken leuke activiteiten om het vak beter te leren kennen én jullie zijn actief betrokken bij onze eigen Scheppers Academy waar we niet alleen onze collega’s opleiden maar ook kinderen, jongeren en omscholers meer leren over ons prachtige vak.

Wat bieden wij?
In deze rol heb je alle vrijheid en kun je jouw job vormgeven op de manier waarvan je zelf denkt dat je onze jongens en meiden het beste kunt ondersteunen. Dit besluit je natuurlijk samen met jouw directe collega’s die ook allemaal een x aantal uren van hun week steken in de begeleiding en opleiding.

Wat verwachten we van jou?
Voor ons is het belangrijkste dat je ervaring in de elekrotechniek hebt, de goede vooropleidingen hebt genoten en dat je (nog altijd) vol passie en enthousiasme over het elektrovak kunt praten en dit kunt overbrengen.

Interesse?
Ben jij de collega die wij zoeken? Reageer dan snel door een email met jouw CV en motivatie te sturen naar info@elektro-scheppers.com Wil je meer weten over deze functie? Neem dan telefonisch contact op met Frank Scheppers (088 180 80 80)

 

(Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld)

190625-dw-electro-scheppers-project-shoot-maastricht_04-webuse